Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

Constituït el comitè de seguiment del projecte
El passat divendres 5 de febrer es va realitzar la primera reunió del Comitè de Seguiment del projecte LIFE+BOSCOS, la qual va servir per constituir formalment aquest òrgan, que es dedicarà al seguiment i avaluació del projecte.

Constituït el Comitè de seguiment del projecte


El passat divendres 5 de febrer es va realitzar la primera reunió del Comitè de Seguiment del projecte LIFE+BOSCOS. La reunió va servir per constituir formalment aquest òrgan, que es dedicarà al seguiment i avaluació del projecte.

El comité de seguiment està format per una vintena de persones que representen diverses entitats, associacions i institucions que d'una manera o altra estan implicats en l'ús, la gestió i/o la conservació dels boscos de Menorca. La funció d'aquest comitè és avaluar el desenvolupament del projecte en el context socioeconòmic local i regional, per aquest motiu mantindrà reunions anuals amb l'equip tècnic del projecte LIFE+BOSCOS on s'explicarà als membres l'estat d'execució del projecte.

El comitè de seguiment també tindrà un paper destacat en el desenvolupament d'algunes accions, com per exemple la participació en la redacció de les directrius de gestió forestal per Menorca (acció P2), per aquest motiu està previst que durant el 2010 es convoqui més d'una reunió del comitè.

Podeu consultar el llistat d'institucions i els representants que formen part del comitè, així com consultar les actes de les reunions al punt corresponent de l'apartat  "Estat del projecte" d'aquest web o clicant aquí. 
Darrera Actualització: 13/12/2010
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1