Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

LIFE+BOSCOS participa al 5è Congres Forestal Espanyol


Del 21 al 25 de setembre de 2009 s'ha celebrat a Ávila el 5è Congrés Forestal Espanyol. Els tècnics del projecte hi han presentat una comunicació oral sobre el projecte LIFE+BOSCOS.
LIFE+BOSCOS participa al 5è Congres Forestal Espanyol

El Congrés Forestal Espanyol, organitzat per la Societat Espanyola de Ciències Forestals i el Ministeri de Medi Ambient, se celebra cada quatre anys i és un punt de trobada i intercanvi de coneixements tant per professionals del sector com investigadors, propietaris i d'altres interessats.

La cinquena edició del congrés s'ha celebrat a Àvila sota el lema Montes y sociedad: Saber qué hacer, on han assistit 1.300 congressistes i més de 20 expositors públics i privats, i on s'han donat un total de 687 comunicacions entre ponències, pòsters i conferències magistrals.

Durant el transcurs del Congrés s'han alternat Taules Temàtiques, Taules Rodones i Aules Dinàmiques on s'han discutit els reptes actuals i futurs de la gestió forestal: els canvis socioeconòmics (aprofitament forestal, biocombustibles, pagaments per serveis ambientals), els canvis globals (canvi climàtic, canvis d'ús del sòl, incendis) i el repte de compatibilitzar l'aprofitament forestal i la conservació (Espais Protegits, Xarxa Natura 2000).

Dins el marc de la Taula Temàtica 8: Monte, paisje y territorio: planificación y ordenación forestal, l'equip del projecte LIFE+BOSCOS va presentar una comunicació oral titulada: Disminución de la vulnerabilidad frente al cambio global a través de la planificación forestal a escala de paisaje. El Proyecto LIFE+BOSCOS en Menorca (2009-13). En la qual es presentava el projecte i s'explicaven els seus reptes, objectius i accions previstes

L'assistència a congressos nacionals i internacionals és una de les accions previstes dins el projecte LIFE+BOSCOS per intercanviar experiències amb altres experts i per donar a conèixer el projecte i els seus resultats més enllà de l'illa.


Podeu veure l'article de les actes aquí o també a l'apartat DOCUMENTS d'aquest web.


                                                                                                            


Darrera Actualització: 17/12/2010
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1