Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

Els tècnics del projecte Life+BOSCOS assisteixen a un curs de formació especialitzat a Solsona
El passat mes de juny, els tècnics del projecte realitzaren un curs de formació sobre Gestió Forestal Sostenible en el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, Solsona.

Els tècnics del projecte assisteixen a un curs de formació especialitzat

El passat mes de juny, els tècnics del projecte realitzaren un curs de formació sobre Gestió Forestal Sostenible en el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), Solsona.
Durant dos dies, diversos investigadors del CTFC, com Eduard Plana, Pau Vericat i Jordi Camprodon, varen instruir als tècnics del projecte Life+BOSCOS sobre diferents conceptes de la Gestió Forestal Sostenible i incidint sobre la vessant pràctica dels mateixos. Alguns temes tractats van ser:

- Instruments de planificació forestal a diferents escales,
- Exemples de gestió silvícola amb objectius diversos,
- Silvicultura en un context de canvi climàtic,


A més, es van visitar dues finques de la zona acompanyats pel tècnic Òscar Garcia i la Directora de Recerca, Glòria Domínguez, per tal de conèixer de primera mà finques forestals amb plans de gestió orientats a diferents objectius.


Aquest curs forma part d'una de les accions previstes dins el projecte (Acció M8: Capacitació del personal) que també contempla que més endavant el personal vinculat al projecte realitzi un curs sobre "Transferència horitzontal d'informació" 

Darrera Actualització: 18/02/2010
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1