Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

LIFE+BOSCOS realitza una ponència al II Fòrum Mongofra Economia i Paisatge
LIFE+BOSCOS ha participat com a ponent per analitzar l'estat actual i els riscos potencials dels boscos de Menorca.

LIFE+BOSCOS realitza una ponència al II Fòrum Mongofra Economia i Paisatge

El projecte LIFE+BOSCOS ha realitzat una ponència al II Fòrum Mongrofra Economia i Pisatge organitzat pel Diari Menorca i la Fundació Rubió. En aquest segon fòrum s'han realitzat quatre ponències relacionades amb l'equilibri entre l'activitat econòmica i la conservació del medi ambient. En aquest encontre s'ha comptat amb la participació de persones de diferents àmbits relacionats amb l'economia i la ciència, que ha permès, a banda d'aportar els diferents punts de vista de cada ponent, un debat entre el public assistent i l'aportació de diverses idees i experiències per comptabilitzar la conservació del medi natural i el seu aprofitament econòmic.
Pel que respecta al projecte LIFE+BOSCOS, la directora del projecte a realitzat una ponència on s'han analitzat la situació actual i els riscos potencials dels boscos de Menorca. Aquesta presentació està disponible a la secció del portal web dedicat a l'acció C4 Assistència a Congresos i Reunions del projecte. 


Darrera Actualització: 23/07/2015
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1