Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

MATERIAL DIVULGATIU 

El material de caràcter divulgatiu que s'ha generat amb les diferents accions de comunicació del projecte és:
TRÍPTIC de presentació del projecte2009


Fulletó per donar a conèixer els objectius i continguts del projecte.
Editat en català, castellà i anglèsCARTELL informatiu LIFE+BOSCOS

2009
Panell de presentació del projecte. Ha estat penjat al port i a l'aeroport de Maó per informar als visitants sobre els objectius del projecte.


LLIBRE  "El bosc de Menorca"
2011


Llibre de 73 pàgines amb fotografies i il·lustracions que explica de manera amena i rigorosa el funcionament d'un ecosistema forestal, el tipus de boscos que tenim a Menorca, les funcions que desenvolupen i les opcions de gestió forestal sostenible per al futur.
Editat en català i castellà. Disponible en paper i format digital (pdf)

LÀMINES PER COLOREJAR 2015


Amb motiu de la Fira del Medi Ambient de Maó de 2015, es van preparar unes làmines per colorejar destinades al públic infantil. Us les podeu imprimir clicant damunt la imatge.


RUTA INTERPRETATIVA "Bosc de futur"2014

Ruta interpretativa per una zona forestal de l'illa a la fi de divulgar els valors dels nostres boscos i la necessitat de gestionar-los per assegurar el seu futur.
La ruta s'ha realitzat a la finca pública de S'Arangí, situada al Terme Municipal des Mercadal, aprofitant el traçat d'un dels itineraris de passeig creats per IBANAT, propietari i gestor de la finca.


GUIA DE BONES PRÀCTIQUES
2015


A la fi de difondre els resultats del projecte i fer la transferència d'informació cap a propietaris, empresaris i altres agents del sector forestal de Menorca, s'ha publicat la Guia de bones pràctiques de gestió forestal per a l'adaptació al canvi climàtic a Menorca.
Editat en català i castellà. Disponible en paper i format digital (pdf)RESUM FINAL
dels resultats del projecte


2015
S'ha publicat l'informe divulgatiu final de l'execució del projecte des del 2009 fins a la seva finalització, el juny de 2015.
S'ha editat en format paper i digital en català, castellà i anglès.Darrera Actualització: 22/06/2015
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1