Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

Ruta interpretativa  "EL BOSC DE FUTUR: SERVEIS I GESTIÓ"

Una de les actuacions de comunicació del projecte LIFE+BOSCOS ha estat la creació d'una ruta interpretativa per una zona forestal de l'illa a la fi de divulgar els valors dels nostres boscos, els serveis ambientals que ens donen i la necessitat de gestionar-los per assegurar el seu futur tenint en compte els riscos i impactes del canvi climàtic.

La ruta interpretativa s'ha realitzat a la finca pública de S'Arangí, situada al Terme Municipal des Mercadal, aprofitant el traçat d'un dels itineraris de passeig creats per IBANAT, propietari i gestor de la finca.

La ruta que us proposem és apta per a tots els públics i està dotada de nou panells interpretatius que ens ajudaran a gaudir dels ecosistemes forestals a través del seu millor coneixement i comprensió. L'idioma emprat en els panells és el català però aquests també es troben disponibles en castellà a la pàgina web del projecte i es poden descarregar amb un codi QR.

L'accés a la finca de S'Arangí es fa des del Km 19 de la carretera Me-1. Cal tenir en compte que el gir només és permès en direcció a Maó. La finca és oberta tots els dies de l'any.
PANELLS INTERPRETATIUS (cliqueu damunt la imatge per descarregar-vos el pdf.)

 Darrera Actualització: 21/01/2015
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1