Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

La pluja ens respectà durant l'excursió guiada per un bosc del Parc Natural de s'Albufera d'Es Grau

LA PLUJA VA RESPECTAR L'EXCURSIÓ GUIADA AL PARC NATURAL DE S'ALBUFERA D'ES GRAU

El passat dissabte 29 de novembre els tècnics del projecte LIFE+BOSCOS, en col·laboració amb l'equip d'educació ambiental del PN, van realitzar una visita guiada a una zona forestal del Parc Natural de s'Albufera d'Es Grau, concretament la finca de Turdonell de Dalt, una de les finques col·laboradores del projecte.

L'objectiu de la sortida era donar a conèixer el projecte i les actuacions de gestió forestal adaptativa que esta duent a terme, però sobretot posar en valor els nostres boscos i els serveis i béns que aquests ens proporcionen.

Malgrat algunes cancel·lacions de darrera hora, la participació va ser un èxit i, tot i els núvols i les males previsions, la pluja ens va respectar l'excursió i les explicacions de n'Agnès Canals i Jose Domingo.  Volem agrair la bona disposició i facilitats donades per part de la propietat del lloc i la participació i l'interès mostrat per part de tots els assistents, els quals van ser obsequiats amb un exemplar del llibre "El bosc a Menorca: funcions d'ahir, d'avui i de demà".

Aquesta acció s'enmarca dins les actuacions de comunicació del projecte LIFE+BOSCOS. Està previst realitzar altres accions semblants breument. Us mantindrem informats!

 

Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5Foto 6Foto 7
Darrera Actualització: 07/01/2015
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1