Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

ACTUACIONS PER AL CONTROL DE LA PROCESSIONÀRIA DEL PI A MENORCA
Dimecres dia 3 de setembre se celebrarà una reunió per informar sobre les actuacions a desenvolupar per al control de la procesionària del pi, especialment el pla de fumigacions aèries.

ACTUACIONS PER AL CONTROL DE LA PROCESSIONÀRIA DEL PI A MENORCA

Reunió informativa dia 3 de setembre

El Servei de Sanitat Forestal de la Conselleria d'Agricultura Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears està organitzant unes reunions per informar sobre la situació actual de la processionària del pi a les Illes Balears i explicar les actuacions a desenvolupar per al seu control, especialment el Pla de fumigacions aèrees, tractaments que es tenen previstos de realitzar entre l'octubre i el novembre de 2014.

La reunió informativa de Menorca tindrà lloc dia 3 de setembre a les 10:00 hores a la Sala de Plens del Consell Insular de Menorca, a Maó.

A la reunió hi assistiran tècnics del Servei de Sanitat Forestal i Agents de Medi Ambient i hi estan convidats els representants dels ajuntaments de l'Illa, així com institucions vinculades als forests. Igualment, totes les persones interessades estan convidades a assistir-hi.


Més informació sobre processionària del pi i els tractaments realitzats:
http://www.caib.es/sacmicrofront/contenido.do?mkey=M149&lang=ES&cont=54750

Imatges relacionades (extretes del web del Servei de Sanitat Forestal de la caib) 

Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3
Darrera Actualització: 28/08/2014
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1