Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

OFERTA DE CONTRACTE DE FEINES FORESTALS A LA FINCA DE SANT ANTONI DE RUMA

OFERTA DE CONTRACTE D'OBRA PER A FEINES FORESTALS A LA FINCA DE SANT ANTONI DE RUMA

Atès que l’1 de desembre de 2008 el Consell executiu del Consell Insular de Menorca va acordar l’aprovació i concessió de la subvenció donada per la Unió Europea per l’execució del projecte Life+BOSCOS “Gestió sostenible de Menorca en un context de canvi climàtic”.

Atès que l’esmentat projecte preveu la contractació de la realització de diferents actuacions forestals per a l'adaptació del bosc al canvi climàtic a les finques pilot que han subscrit conveni amb el Consell Insular de Menorca.

Atès que la finca de Sant Antoni de Ruma (TM Ferreries) és una de les 10 finques que ha signat conveni de col·laboració amb el Consell Insultar de Menorca per al desenvolupament del projecte LIFE+BOSCOS.

Atès que dins el marc de l'esmentat conveni a dia 10 d'agost de 2012 es va aprovar el Pla de Gestió Forestal de la Finca de Sant Antoni de Ruma, el qual inclou les actuacions objecte d'aquest contracte que consisteixen en la realització de tales i desbrossaments forestals a la fi de produir llenya i canviar l'estructura forestal per afavorir la diversitat estructural del bosc i especialment del bosc de ribera de la vora del torrent que passa per la finca.


Podeu consultar les característiques exactes dels treballs forestals i la zona de l'actuació a la fitxa que s'adjunta

El període per presentar pressupostos s'ha allargat fins dia 18 d'agost.

El podeu presentar físicament a la seu del CIME o a través del correu electrònic del projecte. (life.boscos@cime.es)

Per més informació us podeu posar en contacte amb el tècnic del projecte, Jose Domingo, al tel 971 356 251 o a l'a.e: jose.domingo@cime.es 

Darrera Actualització: 07/08/2014
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1