Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

El Mapa d'hàbitats forestals de Menorca ja està disponible a la IDE
El projecte LIFE+BOSCOS ha elaborat la cartografia digital dels hàbitats forestals de Menorca, la qual es pot consultar i descarregar des del Visor de Cartografia del CIMe.

El Mapa d'hàbitats forestals de Menorca ja està disponible a la IDE

Gràcies al finançament del projecte LIFE+BOSCOS i com a part de la seva acció P2, s'ha elaborat el Mapa dels Hàbitats Forestals de Menorca (MHFM). Aquesta nova informació cartogràfica permet conèixer la distribució damunt el territori dels diferents tipus d'hàbitats forestals presents a Menorca, la qual cosa serà una eina de gran utilitat tant per a la conservació del medi com per a la gestió i planificació dels aprofitaments forestals a l'illa.

El desenvolupament d'aquesta cartografia ha estat encarregada al'Observatori Socioambiental de Menorca (OBSAM), el qual ha realitzat la feina basant-se en la cartografia existent de cobertes del sòl, 2007, a més de molta feina de verificació de camp, sempre sota la direcció i de manera coordinada amb l'equip del projecte LIFE+BOSCOS.

A la memòria del MHFM podeu consultar la metodologia emprada i la classificació dels hàbitats resultants, així com les corresponents fitxes.
Els mapes estan disponibles per ser consultats i descarregats al Visor de Cartografia del Consell Insular de Menorca. .

 

Darrera Actualització: 03/11/2011
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1