Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

II Jornades de botànica a Menorca. Illes i Plantes: conservació i coneixement de la flora de les illes de la Mediterrànea.

LIFE+BOSCOS ha participat en II Jornades de botànica a Menorca que van tenir lloc a Es Mercadal entre els dies 26 i 30 d'abril de 2011. Aquestes jornades de botànica han sigut organitzades per l'Institut Menorquí d'Estudis, el Consell Insular de Menorca i la Universitat de les Illes Balears. En aquestes jornades, s'ha tractat com a tema central la conservació de flora a la conca mediterrània. En total van haver-hi  25 ponències de diferents aspectes de la flora mediterrània. Per major informació podeu accedir a la web oficial de LIFE+RENEIX.
Durant aquestes jornades, LIFE+BOSCOS va presentar en un pòster el Mapa d'Hàbitats Forestals de Menorca, 2007. Amb aquest nou mapa de Menorca a escala 1/25.000, el gestor forestal pot conèixer els diferents hàbitats forestals que pot localitzar en cada zona de Menorca emprant sistemes de classificació europeus d'hàbitats forestals.

 

Darrera Actualització: 24/08/2011
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1