Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

Entra en funcionament la secció "Indicadors Forestals"

Entra en funcionament la secció Indicadors Forestals


Dins la secció "Indicadors Forestals" d'aquest web s'ha publicat una bateria d'indicadors ambientals basats en els Criteris Paneuropeus de Gestió Forestal Sostenible amb la finalitat de poder dur a terme un seguiment i avaluació de l'estat dels boscos de Menorca a llarg termini.

Algunes de les informacions que ens proporcionen els indicadors són: superfície i estructura dels boscos de Menorca, incendis forestals, superfície forestal protegida, contribució econòmica del sector forestal, etc.

Aquesta bateria d'indicadors ambientals constitueix la subacció "C1.2 Situació actual i seguiment de l'estat dels boscos" del projecte LIFE+BOSCOS. Les dades  seran actualitzades periòdicament durant la vigència del projecte i seran una eina molt útil per al seguiment i la planificació de la gestió dels nostres boscos.


 

Darrera Actualització: 27/11/2012
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1