Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

El projecte edita un llibre sobre el bosc a Menorca
La publicació té un caràcter divulgatiu i explica amb un llenguatge molt visual i amè les funcions i els valors dels boscos de l'illa.

El bosc a Menorca. Funcions d'ahir d'avui i de demà

Ja està disponible el llibre "El bosc a Menorca. Funcions d'ahir d'avui i de demà", el llibre divulgatiu sobre els boscos de Menorca editat pel projecte LIFE+BOSCOS dins el marc d'una de les seves accions de comunicació (C3.4)

Aquesta publicació té com a objectiu explicar de manera amena i rigorosa el funcionament d'un ecosistema forestal, el tipus de boscos que tenim a Menorca, les funcions que desenvolupen i les opcions de gestió forestal sostenible per al futur. Els textos s'han acompanyat de nombroses fotografies i il·lustracions (realitzades per Jordi Escandell i Carles Alberdi, respectivament), la qual cosa el fa un llibre atractiu i comprensible per a tots els públics.

S'ha editat en dos idiomes (català i castellà) i dues versions (digital i en paper). La seva distribució serà gratuïta i qualsevol persona interessada pot descarregar-se la versió digital a través d'aquest web o demanar un exemplar dirigint-se a la nostra oficina.

 


Darrera Actualització: 08/06/2012
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1