Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

ENLLAÇOS D'INTERÈS

ALTRES PROJECTES

-Life + Reneix.                                                                                         -Life + Basses.
                             
-Life + Conservación de áreas con flora amenazada en la isla de Menorca.   -Life + AdaptFor.
                                                                              
-Life + Cambiar o cambio.                                                                        -Interacciones ecológicas y Cambio Global en el bosque mediterráneo.  COL-LEGIS PROFESIONALS:

-Col·legi Oficial d'Enginyers de Monts.                                                      -Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Forestals.

-Col·legi Ofical d'Enginyers Agrònoms.                                                     -Col·legi Oficial d'Enginyers Agrícoles de les Illes Balears.

-Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Topògrafs.                                         -Col·legi Oficial de Geòlegs.

-Col·legi Oficial de Biòlegs.                                                                     -Col·legi Oficial de Geògrafs.

-Associació de Ciències Ambientals.CENTRES D'INVESTIGACIÓ FORESTAL:


-Centre d'Investigació Forestal (CIFOR - INIA).                                          -Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals.

-Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.                                               -Observatori Canvi Global Serra Nevada.


ASSOCIACIONS MENORQUINES RELACIONADES AMB EL MEDI FORESTAL:

-Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB).                    -Societat Ornitològica de Menorca.

-Unió de Pagesos.                                                                                 -Associació d'Empresaris d'Explotacions Agràries de Menorca (A.G.R.A.ME.).

-Unió Excursionista Menorquina.                                                            -Associació Cicloturista de Menorca.

-Associació d'Empresaris Forestals de Menorca (ASEFOME).


INSTITUCIONS PÚBLIQUES:

-Direcció General d'Espais Naturals i Biodiversitat del Govern Balear.                               -Agència Menorca Reserva de la Biosfera.

-Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.                                                       -Comissió Europea de Medi Ambient. Darrera Actualització: 22/07/2015
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1