Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

Què voldries pels boscos de Menorca?
El 13 i el 20 de novembre el LIFE+ BOSCOS celebrarà dues jornades de participació ciutadana per recollir l'opinió de tots els menorquins sobre  l'ús i la gestió dels nostres bocos avui i en un futur proper.

Què voldries pels boscos de Menorca?

Una de les accions principals del projecte és l'elaboració de les  Directrius de Gestió Forestal Sostenible per Menorca (acció P2), les quals s'estan redactant amb la participació de la societat menorquina i dels agents implicats en el sector forestal.

Fins al moment s'ha reunit la informació tècnica i científica existent i s'han elaborat de forma conjunta amb la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears els objectius concrets que hauran de regir les Directrius.

Ara és el moment de proposar accions concretes per assolir els objectius i és per aquest motiu que se celebraran dos tallers de participació oberts a tothom, els quals tindran lloc els dies 13 i 20 de novembre al Centre de Capacitació Agrària (Sa Granja) i a Sa Roqueta, respectivament.

L'objectiu del primer taller serà discutir les Directrius des d'un punt de vista social i el segon taller es centrarà en discutir aquells aspectes que tinguin més a veure amb la funció econòmica i productiva del bosc. Tots els tallers seran oberts al públic però serà necessària confirmació prèvia.

Adjuntem el programa dels dos tallers i una breu descripció del procés de redacció de les Directrius on s'en detallen els objectius específics.


Us hi esperem a tots. La vostra opinió, compta!

Nota: En cas que estigueu interessats en assistir a algun dels tallers cal confirmar assistència a través del telèfon 971 356 251 (Carme Garriga) o al correu electrònic life.boscos@cime.es

Darrera Actualització: 13/12/2010
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1