Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

LIFE+BOSCOS viatja a Hèlsinki
El projecte LIFE+BOSCOS va ser un dels 30 projectes convidats al 1r Seminari LIFE de CANVI CLIMÀTIC, que se celebrà a Hèlsinki els passats 18 i 19 de gener de 2010 per invitació del Ministeri Finlandès de Medi Ambient.

LIFE+BOSCOS viatja a Hèlsinki

El projecte LIFE+BOSCOS va ser un dels projectes convidats al 1r Seminari LIFE de CANVI CLIMÀTIC, que se celebrà a Hèlsinki els passats 18 i 19 de gener de 2010 organitzat pel Ministeri Finlandès de Medi Ambient i la DG de Medi Ambient de la Comissió Europea.
 

En total, 30 projectes d’11 països diferents de la UE van participar en l'esdeveniment, entre ells el projecte LIFE+BOSCOS, representant per Agnès Canals, la directora del projecte. La trobada va donar a tots els representants l'oportunitat de compartir el seu treball i d’intercanviar noves idees i informació amb altres projectes LIFE que també aborden la problemàtica del canvi climàtic.


Durant el segon dia del seminari es van realitzar tallers per discutir els resultats i el seguiment de la Conferència sobre el Canvi Climàtic de l'ONU 2009, celebrada a Copenhaguen, les implicacions polítiques dels projectes i les deficiències en la cobertura del programa LIFE. L'objectiu general d’aquests tallers era trobar formes d'augmentar la contribució del programa LIFE+ a la solució dels problemes del canvi climàtic.

Les presentacions oficials van ser realitzades per representants del Ministeri finlandès de Medi Ambient, així com representants de la DG de Medi Ambientde la Comissió Europea: Sr. Timo Mäkelä, Director de la Direcció d'Afers Internacionals, i el Sr. Martin Petrtýl, Unitat d' Eco-innovació i Medi Ambient del LIFE.

Està previst realitzar un acte similar en el termini de dos anys per comprovar els progressos i l'aprenentatge de la gamma de projectes de canvi climàtic de LIFE.

Les presentacions de tots els projectes es poden veure a YouTube i tota la documentació de les presentacions, així com les conclusions del seminari es poden davallar des d’aquí (3 docs en anglès).


Climate Change Seminar Part 1  pdf english
Climate Change Seminar Part 2 pdf english
Climate Change Seminar Part 3 pdf english
 


Darrera Actualització: 13/12/2010
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1