Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

Subacció C2.2 Jornada de demostració de bones pràctiques forestals

El pasat dia 29 de juny el projecte LIFE+BOSCOS va organitzar una jornada demostrativa sobre Treballs forestals per a l'adaptació del bosc mediterrani al canvi climàtic destinat principalment a propietaris de finques agroforestals i empreses forestals de Menorca. Durant la visita dels treballs realitzats dins el marc del projecte es van visitars les finques Tordonell de Dalt (Mahón), Turmaden des Capità (Alaior) i Binideufà (Ferreries). Els objectius de la jornada demostrativa han sigut:

  • Conèixer les actuacions forestals realitzades en funció dels objectius i mesures d'adaptació implantats dins de cada actuació.
  • Donar a conèixer els costos i rendiments de les actuacions forestals realitzades.
  • Facilitar la transferència d'informació entre propietaris i empreses forestals.
  • Presentar la publicació de la Guia de bones pràctiques de gestió forestal per a l'adaptació al canvi climàtic a Menorca  i  La Guia de redacció de plans de gestió adaptatius al canvi climàtic. (es va entregar un exemplar als assistents)

Per facilitar l'assitència a les actucions forestals de les finques pilot, es van fixar diferents hores i punts de trobada. Els documents entregats durant la visita de camp es poden descarregar en el següent enllaç:     

Darrera Actualització: 30/07/2015
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1