Català  -  Castellano  -  English  - 
Buscar


Facebook  Twitter       
logo
Inici  |  AL21 a Menorca  |  Que es AL21  |  Contactar Cambiar a tamaño de texto normal Cambiar a tamaño de texto grande Cambiar a tamaño de texto mas grande Ampliar al ancho de la pantalla cabecera de la web
Consell insular de MenorcaLIFEAgència reserva de biosfera

                                                                         AJUDES I SUBVENCIONS VIGENTS
 Títol
Resolució del conseller d'Economia i Competitivitat de 30 de desembre de 2014 per la qual s'aprova, mitjançant el procediment de despesa anticipada, la convocatòria publica per presentar sol·licituds de subvencions per al foment de la biomassa, dirigida a les administracions locals de les Illes Balears i a empreses i associacions empresarials

Objecte

Fomentar l'ús de la biomassa forestal a les Illes Balears.
Destinatari
Administració Pública, empreses i associacions empresarials.
Termini de sol·licitud 18 abril de 2015
Òrgan competent Direcció General d'Indústria i Energia de la Conselleria d'Economia i Competitivitat del Govern Balear
Document Resolució
  

Títol
Ordre ARM/11/2011, de 13 de gener, per la que es defineixen les explotacions de ramat assegurable i les seves condicions tècniques mínimes d'explotació, l'àmbit d'aplicacions, el període de garantia, les dates de subscripció i el valor dels animals, en relació amb el segur d'explotació de bestiar boví reproductor de recria, comprés en el Pla Anual 2011 de Segurs Agraris Combinats.

Objecte
Establir les explotacions de ramat assegurables i les seves condicions tècniques mínimes d'explotació, l'àmbit d'aplicació, el període de garantia, les dates de subscripció i el valor dels animals, en relació amb el segur d'explotació de bestiar boví reproductor de recria.
Destinatari
Totes aquelles explotacions ramaderes que disposen d'un còdic d'explotació segons estableix el Reial Decret 479/2004 i estén registrades com ramaderies ecològiques.
Termini de sol·licitud Caducat.
Òrgan competent Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí.
Directori http://www.boe.es/boe/dias/2011/01/15/pdfs/BOE-A-2011-794.pdf 

Títol
Ordre ARM/13/2011, de 13 de gener, per la que es defineixen les explotacions de ramat assegurable i les seves condicions tècniques mínimes d'explotació, l'àmbit d'aplicacions, el període de garantia, les dates de subscripció i el valor dels animals, en relació amb el segur d'explotació de bestiar oví i cabrum, comprés en el Pla Anual 2011 de Segurs Agraris Combinats.

Objecte
Establir les explotacions de ramat assegurables i les seves condicions tècniques mínimes d'explotació, l'àmbit d'aplicació, el període de garantia, les dates de subscripció i el valor dels animals, en relació amb el segur d'explotació de bestiar oví i cabrum.
Destinatari
Totes aquelles explotacions ramaderes que disposen d'un còdioc d'explotació segons estableix el Reial Decret 479/2004 i estén registrades com ramaderies ecològiques.
Termini de sol·licitud Caducat.
Òrgan competent Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí.
Directori http://www.boe.es/boe/dias/2011/01/15/pdfs/BOE-A-2011-786.pdf Títol Eco-innovació: Ajudes per a tecnologies ambientals convocades per la UE.

Objecte
Col·laborar en la implantació del Pla d'Acció per a les Tecnologies Mediambientals (ETAP), aprofitar les tecnologies mediambientals amb la finalitat de protegir el medi ambient, i al mateix temps contribuir a la competitivitat i creixement econòmic seguint l'Estratègia Europa 2020.
Destinatari
Entitats legalment constituïdes en algun dels Estats Membres de la UE, així com aquells establerts en algun dels països membres de EFTA, dels països dels Balcans Orientals, o tercers.
Termini de sol·licitud Caducat.
Òrgan competent Comissió Europea de Medi Ambient.
Directori http://ec.europa.eu/environment/eco-innovation/about/index_en.htm Títol Convocatòria d'ajuts per a activitats relacionades amb la biodiversitat, canvi climàtic i desenvolupament sostenible.

Objecte
Recolzar a les accions relacionades amb la conservació del patrimoni natural i de la biodiversitat, desenvolupament sostenible del medi rural, lluita contra el canvi climàtic, conservació del medi marí i la cooperació internacional al desenvolupament sostenible.
Destinatari
Segons el fixat en l'apartat segon de les bases reguladores.
Termini de sol·licitud Caducat.
Òrgan competent Fundació Biodiversitat.
Directori http://www.fundacion-biodiversidad.es/inicio/convocatoria-ayudas/ayudas/114251


 

Darrera Actualització: 20/01/2015
Life+BOSCOS - Consell Insular de Menorca
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1